DNA myymälän lanseeraus Triplan ja Ainoan avajaisissa.

Lokakuun aikana Helsingin seudulle avattiin kaksi ostoskeskusta, Keski-Pasilassa Mall of Tripla sekä Espoossa kauppakeskus Ainoa. Mall of Tripla, joka on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, avasi ensimmäistä kertaa ovensa torstaina 17. lokakuuta. Avajaisaamuna tuhannet ihmiset jonottivat uuteen kauppakeskukseen ja ensimmäisen neljän päivän aikana Triplaan tutustui yli puoli miljoonaa kävijää. Kauppakeskus Ainoa oli alun perin avattu vuonna 2013 Tapiolan sydämessä ja vuoden 2019 aikana Ainoata oli laajennettu vaiheittain. Valmistuessa 50 000 neliömetrin kauppakeskuksessa on yli 100 liikettä mukaan lukien 32 kahvilaa ja ravintolaa.

Itse olin paikan päällä molempien kauppakeskusten avajaisissa, muun muassa ProTrailin kautta DNA:n liikkeiden myyntipromoottorina. DNA:n liikkeet houkuttelivat paljon asiakkaita, joiden ikähaarukka oli vauvasta vaariin. Suurin osa paikalle saapuneista asiakkaista olivat hyvin tyytyväisiä molempien liikkeiden sijainnista ja ulkonäöstä. Monet asiakkaat olivat myös kiinnostuneet avajaisviikonlopun tarjoamista puhelin- ja liittymätarjouksista. Triplan ja Ainoan DNA:n liikkeet tarjosivat asiakkaille mahdollisuuden viihtyä liikkeessä pidemmänkin ajan. Tämä näkyi erityisesti Triplan DNA:n ’’Lounge tiloissa’’, jossa asiakkaat viettivät aikaa vaaleanpunaisilla sohvilla selaillen DNA TV:tä. Avajaisiin saapui myös DNA mainoksista tuttu ja pinkkiin pukuun pukeutunut hahmo. Pinkki hahmo viihdytti niin lapsia kuin aikuisia muun muassa tanssilla sekä ilmapallojen ja karkkien jaolla. DNA:n pinkin hahmon voi bongata ensikerralla, esimerkiksi Seinäjoen Ideaparkin avajaisissa, jotka järjestetään torstaista sunnuntaihin 14.-17.11.2019.

Kuten jo edellä mainitsin, minun roolini keskittyi enimmäkseen DNA liikkeen promootioon. ProTrail Oy:n ansiosta sain olla mukana näiden kauppakeskusten avajaisissa ja tutustua molempien liikkeiden tiloihin sekä toimintaan. Myyntipromootioni myötä sain myös hyvän käsityksen hyvistä joululahjaideoista ja aion jakaa ne tässä sinun eli lukijan kanssa.

  • Samsung Galaxy A40

Samsungin Galaxy A40:n suurimpia myyntivaltteja ovat sen Super AMOLED -näyttö ja pieni koko. 250 euron suositushinnallaan, tämä älypuhelin sijoittuu hintahaitarin alempaan päähän, mutta silti tarjoaa edistyksellisen ominaisuuskattauksen.

  • Samsung Galaxy A50

Tämä maaliskuussa 379 euron suositushinnalla myyntiin tullut älypuhelin on kuluvan vuoden Galaxy A malliston keskiluokkaa edustava vaihtoehto. Galaxy A50:n ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Exynos 9610 -järjestelmäpiiri ja 128 gigatavun sisäinen tallennusmuisti.

  • Apple iPhone 7

Applen vuoden 2016 julkaisema iPhone 7 on edelleen hyvä valinta esimerkiksi joululahjaksi. Tämän laitteen hinta pyörii tällä hetkellä 360 eurossa ja laite itsessään tarjoaa muun muassa erittäin tarkan LCD-näytön, upean takakameran sekä ajanmukaisen ja modernin designin.

  • Samsung Galaxy A20e

Samsungin Galaxy A20e on varustettu kahdella SIM-korttipaikalla ja kolmella kameralla. Tämän älypuhelimen hinta pyörii 200 eurossa, mutta halvimmillaan laitteen voi saada jopa alle edellä mainitun hinnan. Galaxy A20e sopii parhaiten vähemmän vaativaan käyttöön tai esimerkiksi niille, jotka harkitsevat ensimmäisen älypuhelimen ostoa.

  • Samsung Galaxy A70

Vuoden 2019 toukokuun 429 euron suositushinnalla varustettu Galaxy A70 sijoittuu ylempään keskihintaluokkaan. Laitteen suurimpia erikoisuuksia ovat sen suuri akku sekä isolla megapikselimäärällä varustettu takakamera. Galaxy A70 sisältää 128 gigatavua tallennustilaa, jota voi vielä kasvattaa maksimissaan 512 gigatavun microSD-muistikortilla.



Erik Leini / ProTrail Oy

blob_13.11.png

Pro TrailProTrail Oy